JOUW WELBEVINDEN

Wat kun je doen?

Mij gaat het om jouw welbevinden. Soms moet je voor je welbevinden je situatie veranderen. Veranderingen mogen ook geleidelijk gaan. Op een verantwoorde, gecontroleerde manier en in een tempo dat past bij jou. Een adviestraject bestaat uit drie belangrijke onderzoeksvragen:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat wil ik?
  3. Wat kan ik?

Korte vragen, maar de antwoorden blijken vaak moeilijk te zijn. Door onderzoek te doen naar de antwoorden werk je aan je welbevinden.

“Frank weet heel snel/goed hoe hij iemand moet benaderen om vanuit positieve denkbeelden inzicht te krijgen in eigen krachten en capaciteiten en die aan te boren, zonder daarbij dwingend te zijn.”

Lees het verhaal van Ben

Midlife Opportunity

Je kunt de situatie waarin je nu verkeert zien als een kans: een midlife opportunity. Een kans om innerlijk wat onderzoek te doen zodat je keuzes kunt maken die passen bij jou en je situatie. Werk aan je welbevinden. Er zijn zoveel kansen en mogelijkheden om naar je hand te zetten. Ik wil je daarbij helpen.

Plan op Maat

Ik beschik over de juiste kennis en instrumentarium om genuanceerde antwoorden te kunnen geven op bestaande vragen. Na een vrijblijvende intake kunnen we een op maat gesneden plan maken. Het traject kan zowel overdag als in de avonduren gevolgd worden. Je kunt starten als je nog in de bestaande, veilige werksituatie zit of als je op een kruispunt staat waarin je keuzes wilt gaan maken. Ik heb meer dan driehonderd deelnemers mogen begeleiden naar hun midlife opportunity. Dat klinkt toch anders dan een midlife crisis?

Frank is hard op inhoud en zacht op proces.

Suzanne

IntakeplannenBel voor een vrijblijvende intake: 06-47262758 of stuur een mail

 

Welk aanbod past bij jou?