WIE IS FRANK

 

Mijn naam is Frank Dorsman en ik ben geïnteresseerd in mensen.

Ik luister al meer dan 25 jaar professioneel naar mensen en elk verhaal vind ik nog even interessant.

Ondanks dat ik gecertificeerd ben in het afnemen van gedragsanalyses, beroepskeuzetesten, capaciteitstesten en persoonlijkheidstesten, ben ik geen theoreticus. Ik ben geïnteresseerd in jou. Zeker als jij je afvraagt:’ Is dit het nou?’

 Het mooie aan Frank is dat hij een bijna-kinderlijke nieuwsgierigheid combineert met een gezonde dosis nuchterheid. Hij staat open voor allerlei nieuwe en oude stromingen en theorieën. Hij onderzoekt en ondervraagt zonder vooroordeel, zonder zich te laten “vangen”. Hij laat zich niet meeslepen, hij blijft een betrokken toeschouwer.

Lees het verhaal van Caroline

Je bent goed zoals je bent

Je mag zijn
zoals je bent
Om te worden wie je bent
maar nog niet kunt zijn
En je mag het worden
op jouw manier
in jouw tijd.

Specialiteit

Ik heb een brede interesse in mensen. Mijn specialiteit ligt in loopbaanbegeleiding en midlife coaching. Ik heb een duidelijke mening over de wijze waarop in deze tijd onderwijs wordt gegeven. Naar mijn mening mag het hele onderwijssysteem worden veranderd. Kennisoverdracht is belangrijk maar leren wie je bent en wat je wilt is nog veel belangrijker. Dat is de basis van je welbevinden en je welbevinden is weer gekoppeld aan je gezondheid en je prestatievermogen.

Succesverhalen

Ik begeleid mensen naar succes. Mijn streven is om mezelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Ik ga met jou op zoek naar het juiste bouwwerk, ik reik je de stenen aan en ik help je bouwen. Om dat te kunnen doen vind ik het belangrijk dat jij de motivatie hebt om te bouwen. Steeds weer in drie stappen.

  1. Analyseren en inzichtelijk maken wat het probleem is.
  2. Bekijken wat je eigen aandeel hierin is.
  3. Onderzoeken welke verantwoordelijkheid jij daarin kan nemen.

Ben jij een pleaser (behager)? Ik wil dat je los komt van het idee dat je moet doen wat anderen van je verlangen. Ik wil dat je gaat doen wat je zelf wilt doen.  Dit gaat vaak niet van de één op andere dag. Ik help je met dat proces. Ik ben gelukkig met het feit dat veel mensen dit proces positief hebben afgerond. Lees een aantal succesverhalen.

Frank was voor mij iemand die je niet het gevoel gaf dat hij iets met je moest maar die dankbaar is en het als compliment ervaart als hij je aan een andere baan kan helpen waar jij gelukkig in zult worden.

Lees het verhaal van Rudi

Passie voor vrijheid

Ik heb een passie voor vrijheid. Ik geloof dat als jij je kwaliteiten beter kent en benut, dat je je vrijer gaat voelen. Ik wil mijn talent inzetten voor jou, om je op weg te helpen met het scheppen van je eigen leven. Het proces in het kort:

  1. Zien
  2. Loslaten
  3. Veranderen
  4. Nieuwe ideeën installeren

Om dat te kunnen doen voel je pijn. Heb jij de moed om de pijn te voelen en erdoorheen te gaan? Ontwikkelen vraagt om comfortabel te zijn met het niet comfortabele.

Ervaring

Na de sociale academie heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen naar passend werk. Ik heb een vestiging van een werving en selectiebureau voor P&O professionals opgezet. En in 2002 ben ik mijn eigen bureau begonnen.

Ik heb opdrachten gekregen van onder meer Philips, Gemeente Eindhoven, VNU, AAG, Intratuin, Lunet Zorg, SWZ en Smeva. Als free-lancer ben ik verbonden aan ACTRA Group en Habilis.

Sinds 5 jaar geef ik iedere maand een vierdaagse training De Duik. Dit geeft me zeer veel voldoening. Lees de reacties van deelnemers.

Je mag zijn wie je bent

Je mag zijn wie je bent. Als jij ervoor kiest om die oncomfortabele weg niet te bewandelen is dat goed. Als jij jezelf niet wilt helpen of de oorzaak buiten jezelf legt is dat ook goed. Echt.
Ik vraag je om dat te accepteren, maar kom niet naar mij.

Ik wil mensen helpen die moedig genoeg zijn om hun eigen aandeel te onderzoeken.
Ben jij dat? Neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek.

 

Hoe kan ik je helpen?