AANBOD

Welke aanpak past bij jou?

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van werknemers en werkgevers baat heeft bij een klankbord met een goede communicatie. Ik wil jouw klankbord zijn. Op welke manier wij die communicatie inrichten bekijken we samen in het gratis intakegesprek.

Het intakegesprek gaf mij meteen een goed beeld van het begeleidingstraject en ook de zelfbeeldanalyse was snel duidelijk. Frank was geïnteresseerd, alert en actief en adviserend met goede tips en toch bleef ik zelf in de driverseat.

Lees het verhaal van Peter

Communicatie

Communicatie is vaak het sleutelwoord naar succes. Kom je niet tot je recht omdat je misschien wel verlegen bent of niet weet hoe je jouw idee onder de aandacht kunt brengen? Heb je te weinig overtuigingskracht of voel je je niet veilig? Wil je weten hoe je met die ander om moet gaan? Dit zijn grote problemen maar ook redelijk snel op te lossen. Hoe is jouw communicatie?

Ik heb heel veel geleerd van je in een korte tijd en ik ben je vooral gaan waarderen om wie je bent. No nonsens, open en relativerend karakter.

Lees het verhaal van Mariejanne

In-company training

Een training die bij het bedrijf en de probleemstelling past. Een training is geslaagd als die door de getrainde wordt geaccepteerd en ook bereid is om te participeren. Ik lever maatwerk. De training moet passen bij de ontwikkeling van de betreffende persoon en bij zijn of haar karakter. Ik verwacht een open en heldere communicatie over de vraagstelling. De start van een goede training is een gratis intakegesprek.

Wat ik het meest in Frank waardeer is zijn unieke talent om mensen op een zodanige manier te confronteren dat ze hun kracht leren kennen en gaan gebruiken.

Lees het verhaal van Lieke

 

 

Wie is de trainer?